Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto

Zoek je een lekkere, gezonde en voedzame vegan spaghetti? Dan is dit jouw recept. Optioneel met zelfgemaakte of kant-en-klare vegan pesto, afhankelijk hoeveel tijd je hebt. De groenten bak je eerst even in een koekenpan met olijfolie, daarna gaan ze 25 minuutjes in een ovenschaal in de oven samen met de cherrytomaatjes, basilicumblaadjes, olijfolie en kruiden zoals knoflook en chilipeper. De pasta kook je zoals je gewend bent. Eventueel maak je zelf een pesto door de basilicum, amandelen, pijnboompitten en olijfolie in de keukenmachine te mixen. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Ik ben dol op lekker eten! En al helemaal als het gezond én lekker is; de twee voorwaarden aan...
Volg I Love Health
![]() |
Mango chili smoothie met kokos... |
![]() |
Spinazie-mango smoothie |
![]() |
Green juice Immuunbooster |