Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto

Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto


Zoek je een lekkere, gezonde en voedzame vegan spaghetti? Dan is dit jouw recept. Optioneel met zelfgemaakte of kant-en-klare vegan pesto, afhankelijk hoeveel tijd je hebt. De groenten bak je eerst even in een koekenpan met olijfolie, daarna gaan ze 25 minuutjes in een ovenschaal in de oven samen met de cherrytomaatjes, basilicumblaadjes, olijfolie en kruiden zoals knoflook en chilipeper. De pasta kook je zoals je gewend bent. Eventueel maak je zelf een pesto door de basilicum, amandelen, pijnboompitten en olijfolie in de keukenmachine te mixen. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
I Love Health
I Love Health

Ik ben dol op lekker eten! En al helemaal als het gezond én lekker is; de twee voorwaarden aan...

Mango chili smoothie met kokoswater Mango chili smoothie met kokos...
Spinazie -mango smoothie Spinazie-mango smoothie
Green juice Immuunbooster Green juice Immuunbooster
Meer van I Love Health

Favoriet recept van

  • Fleur Schellekens
  • Saschasamp
Vegan pasta bolognese
 13
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Foody Redactie
 20
Foody redactieFoody redactie
Groen zonder poen: spaghetti met auberginesaus
 3
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.