Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto

Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto


2 personen

Zoek je een lekkere, gezonde en voedzame vegan spaghetti? Dan is dit jouw recept. Optioneel met zelfgemaakte of kant-en-klare vegan pesto, afhankelijk hoeveel tijd je hebt. De groenten bak je eerst even in een koekenpan met olijfolie, daarna gaan ze 25 minuutjes in een ovenschaal in de oven samen met de cherrytomaatjes, basilicumblaadjes, olijfolie en kruiden zoals knoflook en chilipeper. De pasta kook je zoals je gewend bent. Eventueel maak je zelf een pesto door de basilicum, amandelen, pijnboompitten en olijfolie in de keukenmachine te mixen. Eet smakelijk!

 
I Love Health
I Love Health

Ik ben dol op lekker eten! En al helemaal als het gezond én lekker is; de twee voorwaarden aan...

Mango chili smoothie met kokoswater Mango chili smoothie met kokos...
Spinazie -mango smoothie Spinazie-mango smoothie
Green juice Immuunbooster Green juice Immuunbooster
Meer van I Love Health
Vegan pasta bolognese
 12
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Vega bolognese
 16
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Groen zonder poen: spaghetti met auberginesaus
 3
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.