Vegetarische Lasagne
Deze vegetarische lasagne met spinazie, cherrytomaatjes, aubergine, courgette, paprika én bechamelsaus is echt top. De aubergine, courgette en paprika worden eerst gegrild. Hierdoor krijgen ze een lekkere smaak en zijn ze ook meteen wat zachter. Het is niet moeilijk om te maken, maar vergt wel even wat tijd.Het fijne is dat hij de volgende dag nog lekkerder is. Dus maak hem gerust ’s avonds op je dooie gemakje klaar. Volgende dag hoef je hem alleen maar in de oven te schuiven. Makkelijk toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |