Vegetarische pot pie met pompoen
Pot pie, yum!! Oftewel, een heerlijke stoof die je in bakjes schept en afdekt met bladerdeeg. Vervolgens de oven in en goudbruin afbakken. Dan heb je dus een hartige taart in een potje. Zo lekker! Deze pot pie is anders dan anderen, want dit is namelijk de vegatarische variant gemaakt met onder andere pompoen en vegetarisch gehakt. Minstens net zo lekker! Serveer de pot pie met witte rijst, bulgur of farro en smullen maar. Enjoy!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 30 min, Oventijd: 25-30 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |