Vegetarische wellington van pompoen met champignons
De vegetarische wellington is een variatie op de welbekende beef wellington, maar dan -de naam zegt het eigenlijk al- zonder vlees. Een rol krokant bladerdeeg gevuld met pompoen en champignons. De champignons zorgen een beetje voor het 'vlezige' en de pompoen zorgt voor een mooie kleur en romige vulling. Ontzettend smaakvol en zeker weten dat je het vlees niet mist. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |