Witlof met ham en kaas uit de oven
Witlof met ham en kaas uit de oven is ultiem comfortfood. Gewoon een witlofstronkje inwikkelen met ham en kaas en dan hup de oven is. Dit recept is nog lekkerder door de mornaysaus. Dat is in feite een bechamelsaus, met heel veel kaas. Houd je niet van de bitterheid van de witlof, verwijder dan de kern, dat scheelt een boel. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |