Wortelsoep met crème van cashewnoten

Wortelsoep met crème van cashewnoten


Deze lekkere wortelsoep is een super manier om lekker wat groente binnen te krijgen. Door de toevoeging van garam masala en gember krijgt de soep iets speciaals en is deze lichtpittig. Laat de worteltjes rustig en goed gaar worden, hierdoor worden ze zacht en lichtzoet van smaak. Garneer de soep met een cashew crème met Alpro Cuisine. Serveer de wortelsoep als hoofdgerecht met wat extra gekruide kikkererwten en naanbrood. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Alpro
Alpro

Good for you, good for the planet too, dat is ons motto. Al meer dan 30 jaar maken wij met liefde 100% plantaardige producten met ingrediënten die op een verantwoorde wijze geteeld en geoogst zijn. Zo dragen we bij aan een betere wereld. Alpro biedt volop variatie. Naast soja, halen we ‘plant power’ namelijk ook uit andere plantaardige ingrediënten als kokosnoot, amandel, hazelnoot, rijst en haver. Stuk voor stuk met een unieke smaakbeleving, 100% plantaardig, zonder soja en vrij van lactose. Heerlijk om zo te drinken of om te verwerken in drankjes en gerechten. Ontdek de producten van Alpro met de heerlijke recepten op Foody.nl.

Tropische kokos-smoothie Tropische kokos-smoothie
Rabarberbiet smoothie Rabarberbiet smoothie
Roze zomerfruit smoothie Roze zomerfruit smoothie
Meer van Alpro

Favoriet recept van

  • Yvonne Schutte
  • Alpro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.