Yoghurt fruitijsjes met mango en banaan

IJsjes, yum!! Heerlijk als tussendoortje of als toetje. Zo ook deze gemakkelijk te maken yoghurt fruitijsjes met mango en banaan. Het fijne is dat deze fruitijsjes lekker zoet smaken, maar er geen suiker of honing aan is toegevoegd. De smaak komt helemaal van de banaan en mango. De tip: bak de banaan eerst even aan in een beetje boter. Daardoor gaan ze heerlijk karameliseren en is de smaak nog intenster. Smullen! Voorbereidingstijd: 15 min | Vriezen: 2-4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |