Zeebaars met cranberry

Zeebaars met cranberry


4 personen

Met het kerstdiner wordt er doorgaans als hoofdgerecht vaak gekozen voor een mooi stuk vlees. Lekker natuurlijk, maar ook zonde. Met vis kun je namelijk ook hele mooie gerechten maken. Deze zeebaars met cranberry is namelijk ook wel echt kerstwaardig. De smaak van het cranberrymengsel met honing, tijm en mandarijn, wordt subtiel opgenomen door de vis, waardoor deze een heerlijk frisse touch krijgt. Zeker de moeite waard. Eet smakelijk! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!
Op de huid gebakken zeebaars
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zeebaars met Hollandaisesaus
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Ceviche en zomer tijd
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.