Zeebaars met cranberry

Foody Redactie


Met het kerstdiner wordt er doorgaans als hoofdgerecht vaak gekozen voor een mooi stuk vlees. Lekker natuurlijk, maar ook zonde. Met vis kun je namelijk ook hele mooie gerechten maken. Deze zeebaars met cranberry is namelijk ook wel echt kerstwaardig. De smaak van het cranberrymengsel met honing, tijm en mandarijn, wordt subtiel opgenomen door de vis, waardoor deze een heerlijk frisse touch krijgt. Zeker de moeite waard. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.