Zelfgemaakte bagels

Bagels met een dikke laag roomkaas en gerookte zalm. Yum!! Vanaf nu hoef je daar niet meer voor naar de Bagels & Beans, maar maak je ze gewoon zelf. Het kost even wat, maar het is zo de moeite waard! Ook lekker met homemade tonijnsalade, creamcheese of wat je maar lekker vindt.
En wist je dat er aan het bereiden van bagels geen margerine of boter te pas komt. En wist je dat je de bagel moet 'koken'? Ga snel aan de slag en je ontdekt het vanzelf. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 30 min | Rijzen: 60 min + 50 min | Koken: 3 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |