Zelfgemaakte bagels

Bagels zie je steeds vaker voorbij komen, in hippe lunchtentjes, maar ook gewoon in de supermarkt. Gelukkig zijn ze ook prima zelf te maken. Het kenmerkende aan deze broodjes is dat het deeg, na de tweede rijs, in kokend water wordt ondergedompeld om zo de karakteristieke korst te verkrijgen. Maak de bagels af met een topping naar keuze. Let op: in de bereidingstijd is 1 uur rijstijd niet meegeteld.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |