Zelfgemaakte citroenpudding
Pudding is tegenwoordig niet een heel populair dessert meer, maar daarom zeker niet minder lekker. En ontzettend gemakkelijk om zelf thuis te maken. Het handige van het maken van een pudding maken is dat je het ook gewoon een dag van te voren kunt doen. Sterker, dat is zelfs beter, dan hoef je je geen zorgen te maken of je pudding wel voldoende opgestijfd is om hem te storten. Deze citroenpudding met limoncello is heerlijk fris. Een perfecte afsluiter voor een leuk etentje. Wanneer je liever geen alcohol gebruikt kun je de limoncello weglaten. Top af met witte geraspte chocolade en wat citroenrasp. Voorbereidingstijd: 30 min | Koelen: minimaal 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |