Kruidige panna cotta, stoofpeer & speculaas
Panna cotta is een heerlijk, niet heel moeilijk te maken dessert. Deze variant wordt op smaak gebracht met verschillende specerijen. Samen met de stoofpeertjes en de speculaaskruimels vormt het zo een heerlijk geheel. Heerlijk om te serveren op Sinterklaasavond.
Voorbereidingstijd: 20 min | Stoven: 2-3 uur | Wachten: 30 min |Koelen: min 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |