Panna cotta

Panna cotta – basisrecept


Panna cotta is een heerlijk zijdezacht Italiaans dessert. Dit is een basisrecept voor panna cotta waarmee je zelf nog lekker kunt variëren. Maak bijvoorbeeld eens een witte choocpanna cotta, een variant met yoghurt, of misschien wel met kokosmelk. Maar ook zonder toevoegingen of met slechts wat vers fruit is deze panna cotta onweerstaanbaar lekker!
Voorbereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.