Panna cotta met rood fruit

Panna cotta met rood fruit


Door deze heerlijke Italiaanse panna cotta met rood fruit als dessert te serveren steel je zeker de show tijdens een diner. Dit basisrecept voor panna cotta is simpel om te maken en heerlijk zijdezacht van smaak. Dit dessert is ideaal om te maken als je veel gasten hebt. Je kunt de panna cotta volledig voorbereiden en afgedekt in mooie glazen in de koelkast bewaren. Succes verzekerd. Enjoy! 

Bereidingstijd: ca. 30 min, wachttijd: 4 uur koelen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Helma Haken-Prins
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.