Zoete aardappel uit de oven

Zoete aardappel uit de oven


Het bereiden van zoete aardappels is veel simpeler dan je denkt. Je hebt geen olie, kruiden of andere ingewikkelde zaken nodig. Het enige wat je doet is de aardappel een flink stuk insnijden en er gaatjes in prikken met een vork. En de oven doet het werk voor je. Vul de aardappel met allerlei lekkers. Kies bijvoorbeeld voor een Mexicaanse variant met bonen, tomatensalsa en koriander. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Lizzy Beerendonk
  • Eloise Verheij
  • Annelien Hoff
  • Amira Hot
  • Sofie Geronimo
  • Engeltje155
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.