Gepofte zoete aardappel met salie en knoflook

De combinatie van zoete aardappel met salie en knoflook is echt heerlijk. Of het nu in een puree, ovenschotel of in de pasta is, het blijft een fijne combi. Maar ook als bijgerecht bij een stukje vlees, kip of kalkoen. Zo ook deze gepofte aardappel met salie en knoflook. Met minimale inspanning maak je in een klein uurtje dit lekkere bijgerechtje klaar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |