Zoete kokos poffertjes

Foody Redactie


Ik ben echt groot fan van Luke Nguyen's boek Greater Mekong. Veel gerechten zijn te exotisch om zelf te maken ( want de ingredienten zijn niet beschikbaar in ons kikkerlandje) maar er zitten pareltjes tussen die je echt goed in je eigen keukentje kan bereiden. Deze zoete kokos-rijstpoffertjes komen bijvoorbeeld ook uit Greater Mekong, en hoewel ze totaal niet smaken zoals onze eigen poffertjes, zijn we wel grandioos lekker en ook nog eens behoorlijk budget. Smullen maar!

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • anne.stockman
  • Esmée Kramer
  • Manoek Broers
  • Esther Severins
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.