Zoete puntpaprika met quinoa

Snelle basis groentesoep


4 personen

Deze gevulde puntpaprika's met quinoa, kip en champignons zijn gezond, makkelijk, snel te maken en ook echt héérlijk. Je kunt deze gevulde puntpaprika met quinoa zowel warm als koud eten. Als je er wat meer maakt, zijn ze de volgende dag ook super als lunch. Ook lekker; snijdt de gevulde puntpaprika met quinoa in stukjes en je hebt een heerlijke salade. Enjoy.

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Minouk Drissen
  • Madieke van der Zee
  • Esther Meer
  • Wil Joop
  • Kim Dries
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.