Zweedse prinsessentaart

Zweedse prinsessentaart


Ben je gek op taart, slagroom én op marsepein? Dan moet je deze Zweedse prinsessentaart zeker eens proberen te maken. Naast slagroom, mascarpone en marsepein, gaat er nog zelfgemaakte banketbakkersroom in en een flinke laag frambozenjam. Yum! De taart lijkt moeilijker om te maken dan het is! Het enige wat je nodig hebt is een portie geduld. Geniet ervan. Bereidingstijd: 60 min | Oventijd: 45 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.