Zweedse prinsessentaart

Ben je gek op taart, slagroom én op marsepein? Dan moet je deze Zweedse prinsessentaart zeker eens proberen te maken. Naast slagroom, mascarpone en marsepein, gaat er nog zelfgemaakte banketbakkersroom in en een flinke laag frambozenjam. Yum! De taart lijkt moeilijker om te maken dan het is! Het enige wat je nodig hebt is een portie geduld. Geniet ervan. Bereidingstijd: 60 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |