Witte chocoladecheesecake met frambozen

Witte chocoladecheesecake met frambozen


Deze witte chocoladecheesecake met frambozen is echt een aanrader! De witte chocolade maakt de cheesecakevulling heerlijk romig en vol van smaak. De frambozen zorgen voor een frisse tegenhanger. Deze cheesecake is niet heel moeilijk om klaar te maken. Wel heb je er een portie geduld voor nodig. De taart moet nog een nachtje goed afkoelen in de koelkast. Maar dat wachten is het zeker waard! Enjoy! 

Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 75-90 min | Koeltijd: 1 nachtje 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Liduine Smals
  • Steffie Van de Vorstenbosch
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.