Witte chocoladecheesecake met frambozen
Deze witte chocoladecheesecake met frambozen is echt een aanrader! De witte chocolade maakt de cheesecakevulling heerlijk romig en vol van smaak. De frambozen zorgen voor een frisse tegenhanger. Deze cheesecake is niet heel moeilijk om klaar te maken. Wel heb je er een portie geduld voor nodig. De taart moet nog een nachtje goed afkoelen in de koelkast. Maar dat wachten is het zeker waard! Enjoy!
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 75-90 min | Koeltijd: 1 nachtje
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |