3x Basissalade met een twist – met kip, vis en Italiaanse kruiden

Foody Redactie


Met dit basisrecept zie je dat je aan een simpele basissalade heel gemakkelijk een twist kunt geven. Bij alledrie de salades bestaat de basis uit ijsbergsla met tomaatjes, avocado, gebakken spekjes en mozzarella. Afgemaakt met een simpele dressing van mayonaise en mosterd gemaakt. Met behulp van kruiden en door een extra ingrediënt toe te voegen, maak je een salade alweer anders. Ga je voor de salade met Oosterse kip, de Italiaanse salade met mozzarella of toch liever voor de salade met zalm en kabeljauw? Een ding hebben echt alle salades overeen; ze staan binnen no time op tafel, ideaal nu het voorjaar is begonnen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.