Aarbeientaartjes van bladerdeeg
Deze krokante bladerdeeg vormpjes gevuld met een romig mascarpone-slagroom mengsel en verse aardbeien zijn heerlijk! Ideaal om te serveren als gebakje bij de koffie/thee, maar ook heerlijk om te serveren als dessert. Wat het fijne is? Deze aardbeien gebakjes zijn erg gemakkelijk om te maken. Kan niet beter toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |