Aardappel wedges met Parmezaanse kaas
Heb je lekkere trek, op zoek naar een borrelhapje, of zoek je simpelweg nog een lekker bijgerecht om te serveren? Probeer dan zeker eens deze wedges met Parmezaanse kaas. Snijd de aardappels in partjes en meng deze goed met olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bestrooi ze met Parmezaanse kaas, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze de oven in. Makkelijker kan niet toch? Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |