Aardbeien-perzik ijsjes

Muffins met citroen en bramen


Een ijsje is lekker, maar een zelfgemaakt ijsje is natuurlijk gewoon het allerlekkerst. Deze aardbeien-perzik ijsjes kun je eigenlijk geen recept noemen. Je hoeft namelijk niet meer te doen fruit blenden en invriezen. C'est tout. En mocht je van iets zoetere ijsjes houden, voeg dan aan het gepureerde fruit wat suikerwater toe. Hierdoor wordt de structuur van de ijsjes ook wat zachter. En uiteraard kun je naar hartenlust variëren met de fruitsoorten. Enjoy! 

Voorbereidingstijd: 5 min | Vriezen: minimaal 6 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.