Abrikozen-hazelnoot muffins

Muffins met citroen en bramen


Deze muffins hebben de frisse en warme smaken van abrikozen, hazelnoten en kaneel. Snel gemaakt en lekker als tussendoortje of als onderdeel van je moederdag brunch. Het 'beslag' gaat in cupcakevormpjes zo'n 20 minuten in de oven op 200 graden, tot ze gaar en goudbruin zijn afgebakken. In afgesloten verpakking blijven ze tot 5 dagen lekker, maar je kunt ze in de vriezer zelfs 3 maanden bewaren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.