Abrikozen-hazelnoot muffins

Abrikozen-hazelnootmuffins


10 personen

Deze muffins hebben de frisse en warme smaken van abrikozen, hazelnoten en kaneel. Snel gemaakt en lekker als tussendoortje of als onderdeel van je moederdag brunch. Het 'beslag' gaat in cupcakevormpjes zo'n 20 minuten in de oven op 200 graden, tot ze gaar en goudbruin zijn afgebakken. In afgesloten verpakking blijven ze tot 5 dagen lekker, maar je kunt ze in de vriezer zelfs 3 maanden bewaren. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery
Blueberry lemon muffins
 3
Laura's BakeryLaura's Bakery
Recept: Vegan Strawberry Muffins
 7
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Blauwe bessen muffins
 8
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Speculaas peer muffins
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.