Abrikozen-hazelnoot muffins

Abrikozen-hazelnootmuffins


10 personen

Deze muffins hebben de frisse en warme smaken van abrikozen, hazelnoten en kaneel. Snel gemaakt en lekker als tussendoortje of als onderdeel van je moederdag brunch. Het 'beslag' gaat in cupcakevormpjes zo'n 20 minuten in de oven op 200 graden, tot ze gaar en goudbruin zijn afgebakken. In afgesloten verpakking blijven ze tot 5 dagen lekker, maar je kunt ze in de vriezer zelfs 3 maanden bewaren. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Aardbeiencake met kruimeltopping - Laura's Bakery Aardbeiencake met kruimeltopping
Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
Meer van Laura's Bakery
Blueberry lemon muffins
 3
Laura's BakeryLaura's Bakery
Recept: Vegan Strawberry Muffins
 7
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.