Amandelcroissants bakken van oude croissants

Amandelcroissants bakken van oude croissants


Deze croissants met amandelvulling kom je vaak tegen bij de Franse bakker. Gelukkig zijn amandelcroissants ook heel makkelijk zelf te maken en is het de perfecte manier om oude croissants te verwerken. Er gaat een amandelvulling in én op de croissants, doordat je ze eerst met een suikersiroop bestrijkt, bakken ze heerlijk krokant! Perfect voor bij het ontbijt of de brunch. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15-20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.