Amandelmeel-kaneel pannenkoek

Deze pannenkoekjes van amandelmeel en kaneel zijn heerlijk zoet. Je kunt ze eten als ontbijt of als lunch, maar met een bolletje ijs zijn ze ook heerlijk als dessert. Doordat het beslag redelijk vloeibaar is, worden het dunne pannenkoekjes. Wil je liever wat dikkere (American) pancakes, voeg dan iets meer amandelmeel toe en/of minder sojamelk. Beleg de pannenkoekjes met plakjes banaan en bestrooi met extra kaneel, kokosrasp en amandelschaafsel. Smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |