Amandelmeel-kaneel pannenkoek

Amandelmeel-kaneel pannenkoek


Deze pannenkoekjes van amandelmeel en kaneel zijn heerlijk zoet. Je kunt ze eten als ontbijt of als lunch, maar met een bolletje ijs zijn ze ook heerlijk als dessert. Doordat het beslag redelijk vloeibaar is, worden het dunne pannenkoekjes. Wil je liever wat dikkere (American) pancakes, voeg dan iets meer amandelmeel toe en/of minder sojamelk. Beleg de pannenkoekjes met plakjes banaan en bestrooi met extra kaneel, kokosrasp en amandelschaafsel. Smullen maar!

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Katrien Willekens
  • Wil Joop
Amandelmeel-kaneel pannenkoek
 43
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Appel Kaneel Muffins
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pannenkoek met banaan
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.