Ananas upside down cake

Ingrediënten
- 1 blik ananasschijven
- 50 gr ongezouten roomboter
- 100 gr lichtbruine basterdsuiker
- aardbeien
- 200 gr ongezouten roomboter
- 200 gr zelfrijzend bakmeel
- 200 gr lichtbruine basterdsuiker
- 8 gr vanillesuiker
- 4 eieren
- snufje zout
12 personen
Ben je op zoek naar een perfect zomers dessert? Zoek dan vooral niet verder. Deze ananas upside down cake is namelijk een absolute aanrader! De ananas zorgt voor een tropische uitstraling en de smaak van de karamel maakt het lekker warm en vertrouwd. Lekker, zomers én ontzettend eenvoudig om klaar te maken. Serveer nog warm uit de oven met een bolletje ijs en je hebt het perfecte dessert. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60-70 min


Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...
Volg Laura's Bakery
![]() |
Havermout ontbijttaart |
![]() |
Appel-havermoutkoekjes |
![]() |
Speculaas havermoutpap |