Appelkruimeltaart met gele room
Er gaat niets boven de lekkere geur van een versgebakken appeltaart in huis. Deze appelkruimeltaart heeft net even iets meer dan 'normale' appelkruimeltaarten, namelijk een heerlijk laagje gele room meegebakken. De gele room geeft de taart iets zachts en de kruimels boven op geven een lekkere crunch. Dat wordt smullen! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |