Basisrecept: Bechamelsaus

Basisrecept: Bechamelsaus


Bechamelsaus is een super makkelijke saus om te maken. Het is dé ideale saus om je lasagne of je pasta wat romiger te maken. Ook is het een basisrecept voor verschillende andere sauzen. Als je er wat geraspte kaas doorheen doet heb je namelijk een heerlijke kaassaus, maar je kunt de saus ook gewoon opdienen als sausje bij de bloemkool. Een ideale saus, dus aan de slag!

Bereidingstijd: 10 min Wachttijd: 20 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • PvdZ
Baba Ganoush
 20
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Kabeljauw in tomatensaus
 53
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
 6
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.