Baba Ganoush

Baba Ganoush


Ben je gek op dipsauzen of ben je op zoek naar een heerlijke spread voor op brood? Dan is de auberginedip perfect om te maken. Deze Libanese dip is namelijk heerlijk op een broodje, maar ook super in combinatie met platbrood of naanbrood. Door geroosterd knoflook én gerookt paprikapoeder toe te voegen, is de smaak lekker rokerig.  Zeer zeker de moeite om te maken. 

Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Eline de Voorde
  • Jolanda van Straaten
  • Melanie van Meerloo
  • Praet
  • Helga Lieshout
  • Simone Heemskerk
  • Patriciamasius
Baba Ganoush
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Baba ganoush (dip van aubergine)
 28
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Gegrilde aubergine met hummus
 26
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.