BBQ kipspiesjes met Aziatische marinade

In de Aziatische keuken valt altijd een ding op, ze zijn meesters in een creëren van een balans tussen zoete, zoute en zure smaken. Zo ook bij deze kipspiesjes. De marinade is gemaakt met zoete en zoute smaakmakers. En de limoen die je er later overheen knijpt zorgt voor de zure balans. Mocht het weer tegen zitten en heb je toch zin in deze kipspiesjes? Dan kun je ze natuurlijk ook prima in de grillpan maken. Ook heel lekker met gestoomde rijst en Aziatische groenten, zoals paksoi of bimi.
Voorbereidingstijd: 15 min | Marineren: 30 min | BBQ/Grillen: 8-10 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |