BBQ kipspiesjes met Aziatische marinade

Ingrediënten
In de Aziatische keuken valt altijd een ding op, ze zijn meesters in een creëren van een balans tussen zoete, zoute en zure smaken. Zo ook bij deze kipspiesjes. De marinade is gemaakt met zoete en zoute smaakmakers. En de limoen die je er later overheen knijpt zorgt voor de zure balans. Mocht het weer tegen zitten en heb je toch zin in deze kipspiesjes? Dan kun je ze natuurlijk ook prima in de grillpan maken. Ook heel lekker met gestoomde rijst en Aziatische groenten, zoals paksoi of bimi.
Voorbereidingstijd: 15 min | Marineren: 30 min | BBQ/Grillen: 8-10 min


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |