Biefstukspiezen met groene salsa
Yes!! Het zonnetje laat zich eindelijk van zijn goede kant zien. Tijd dus voor heerlijke barbecuerecepten. Deze biefstukspiezen met spek, uien en champignons zijn perfect voor op de barbecue. De biefstuk is heel simpel gehouden en gekruid met wat peper, zout en verse rozemarijn. Heerlijk! Serveer de spiesjes met een kruidige en frisse groene salsa en genieten maar. Eet smakelijk! Let op: de biefstukken moet je nog minimaal een uurtje laten staan
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |