Borrel tip: nacho’s uit de oven met kaas en tomatensalsa

Nacho’s uit de oven met kaas, zure room en tomatensalsa


Hmm nacho's uit de oven met lekker veel kaas en zure room staat hoog op ons lijstje als het gaat om easy comfort food. Ook lekker bij de borrel of gewoon op de bank op zondagavond. Yum! Er zijn veel verschillende varianten mogelijk, wij geven je een vega basisrecept waar je gerust naar eigen smaak vlees aan zou kunnen toevoegen. Wij voegen een heerlijke tomatensalsa met koriander en frisse limoen toe aan de nacho's, maar ook rode ui, guacamole en uiteraard lekker veel kaas. Gauw verder naar de ingredienten en het recept zodat jij over een kwartiertje lekker kunt genieten van warme nacho's uit de oven! 

 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Hanna Nijdam
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.