Broccolipizza

Deze broccolipizza lijkt meer op een flammkuchen dan een pizza, maar lekker is deze variant zeker! Er gaat geen tomatensaus op, maar een mengsel van gekruide kwark en roomkaas, afgetopt met wat geitenkaas. Yum! Klinkt heerlijk toch? Je kunt het zo gemakkelijk maken als je zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om zelf een pizzadeeg te kneden of voor een kant-en-klare variant te gaan. Zelf maken is niet moeilijk maar kost wel even wat tijd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |