Chocolade crème brûlée
Onder de knapperige laag karamel gaat een fluweelzachte chocoladecrème schuil. Van deze chocolade crème brûlée gaan jouw gasten zeker heel erg blij worden! Dit dessert kun je heel goed van te voren maken. Sterker nog, dat moet zelfs! Zo hoef je na het hoofdgerecht de crèmes alleen nog maar af te branden. Yum!
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45-60 min | Koelen: minimaal 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |