Chocolade hazelnoot bananenbrood

Chocolade-hazelnoot bananenbrood


12 personen

Chocolade en hazelnoten zijn een goed duo, ook in een bananenbrood. Pureer de bananen en voeg daarna de eieren en het vanille-extract toe. Meng de overige ingredienten (amandelmeel, bloem, cacaopoeder, bakpoeder, baking soda en zout) door het beslag. Voeg ten slotte de hazelnoten toe en stort het beslag in een cakeblik bekleed met bakpapier. Garneer met wat extra hazelnoot en chocolate chips. Na 40-45 minuten op 180 graden komt dit heerlijke bananenbrood uit jouw oven!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
MonChou koekjes MonChou koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Sue Ce
  • Frieda Van Schaik
  • Jolien Assink
  • Saschasamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.