Chocolade zandkoekjes
Deze mooie koekjes lijken heel ingewikkeld, maar niets in minder waar. Je maakt de twee kleuren deeg en rolt deze heel dun uit. Door de lagen op elkaar te leggen en op te rollen creër je de mooie spiraal. Als je rol deeg voor een goed uur in de koelkast legt alvorens het aan te snijden wordt de spiraal extra strak.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |