Chocolademousse
Chocolade, wie is hier nu niet dol op! En wat is er dan beter dan een heerlijke chocolademousse met super zachte praliné en knapperige stukjes biscuit. Super lekker en heel gemakkelijk om te maken. Om de crunch extra te benadrukken, maak je de chocolademousse voor het serveren af met wat koekkruimels. Lekker crunchy! Voorbereidingstijd: 20 minuten, Koeltijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |