Witte chocolademousse met rood fruit

Deze ‘steen’ van witte chocolademousse is gegarandeerd een succes als dessert! Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook echt heel lekker! Deze chocolademousse is gemaakt met behulp van een siliconen vorm, maar je kunt de mousse ook gewoon in een glaasje of bakje op laten stijven. Garneer de witte chocolademousse voor het serveren met rood fruit en kruimels. Genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |