Witte chocolademousse met rood fruit

Witte chocolademousse met rood fruit


Deze ‘steen’ van witte chocolademousse is gegarandeerd een succes als dessert! Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook echt heel lekker! Deze chocolademousse is gemaakt met behulp van een siliconen vorm, maar je kunt de mousse ook gewoon in een glaasje of bakje op laten stijven. Garneer de witte chocolademousse voor het serveren met rood fruit en kruimels. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Karin Lunenborg
  • Madieke van der Zee
  • Louise Van Der Kelen
3 kleuren chocolademousse
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Witte chocolademousse
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Chocolademousse
 2
PhilippineLiefde voor Lekkers
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.