Citroen cake met bramen

Ingrediënten
- sap van 1 citroen
- 125 gr bramen
- 350 gr boter
- 325 gr witte basterdsuiker
- 150 ml slagroom, ongeklopt
- 5 eieren
- 400 gr bloem
- 2 tl bakpoeder
- snufje zout
- rasp van 1 citroen
- 80 gr bramen, gepureerd en gezeefd
- 150 gr poedersuiker
- decoratie: bramen
- decoratie: schijfjes citroen
Nu het weer lente is, is het super om weer aan de slag te gaan met het maken van frisse baksel met fruit. Deze citroen cake met bramen is hier een perfect voorbeeld van. Een heerlijk romige, frisse citroencake met bramen, overgoten met bramenglazuur en afgewerkt met citroenschijfjes en bramen voor de finishing touch. Klinkt super toch? Zeker weten dat deze cake in de smaak gaat vallen op de paastafel. Geniet ervan.


Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...
Volg Laura's Bakery
![]() |
Aardbeiencake met kruimeltopping |
![]() |
Speculoos cheesecake bites |
![]() |
Gevulde paprika’s met cousco... |