Citrus salade

Foody Redactie


Deze salade is eigenlijk dé perfecte zomer salade. Lekker fris door het gebruik van de sinaasappel en de grapefruit, en knapperig door de toevoeging van sugar snaps. Maar gezien het feit dat je tegenwoordig sinaasappels het hele jaar kunt krijgen, evenals grapefruit hier toch dit heerlijke receptje. En soms is het toch ook gewoon lekker om te doen alsof het zomer is? Deze salade is niet heel erg vullend, maar als bijgerecht is het erg lekker! Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Annemiek Heiligers
  • Leonie Klaassen
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.