Crema catalana

Crema catalana


4 personen

Een crema Catalana is wellicht een van de populairste desserts van de Spaanse regio Catalonië. Het is een heerlijk zoet nagerecht met een vleugje citroen en kaneel. De crema Catalana is heerlijk fris door het gebruik van citroen. Het nagerecht is simpel om te maken en gaat zeker in de smaak vallen bij de gasten. Strooi er voor het serveren wat suiker over en zet 10 minuten onder de grill of karameliseer de suiker met een brander. Geniet ervan. 

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Ophof-Klaster
How to: Crè­me brûlée
 6
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Zelfgemaakte custard
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Crema Catalana
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.