Crema Catalana

Crema Catalana


Eerlijk, ik weet nog steeds niet precies wat het verschil nou is tussen een Crema Catelana en een Crème Brulee. Okee, de ene is Frans de ander Spaans. De een met sinaasappel en kaneel en de ene met vanille.. Ik heb maar gewoon een mix van beide gemaakt met zowel vanille én kaneel. Is ook heerlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Steve de Hoog
  • Foody redactie
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.