Dikke groentesoep met ras el hanout
Ik hou er niet van om goed eten weg te gooien. Toen ik laatst nog een hele hoop groente over had van een workshop, besloot ik er een lekker soepje van te maken. Groentesoep dus, maar wel met een twist. Je soepje vul je namelijk met champignons, courgette, paprika, ui en aubergine, en je brengt hem op smaak met Ras-el-Hanout; een lekker Marokkaans kruidenmengsel dat perfect past bij de aubergine en de courgette. Heerlijk vullend en ongekend lekker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |