Dorade en papilotte

Dorade en papilotte


En papilotte betekent dat je de vis bereidt in zijn eigen vocht en dat van de groente door hem te stomen in de oven. Je vouwt hiervoor een pakketje van aluminiumfolie of bakpapier, wat je luchtdicht sluit. Doordat het vocht in het pakketjes blijft, blijft de vis heerlijk mals. Kies voor groentes die je lekker vindt. Venkel en citroen is bijvoorbeeld een heerlijke combinatie met vis.

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Pruimen frangipane taart - gewoon de lekkerste | Simone's Kitchen Pruimen frangipane taart
Broccoli-chorizo toast - lekker voor de lunch | Simone's Kitchen Broccoli-chorizo toast
Aardbeien custardtaartje met lemon curd | Simone's Kitchen Aardbeien custardtaartje met l...
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
Fresh & Easy: Thaise dorade uit de oven
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pangafilet en papillotte
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
BBQ: Kabeljauw en papilotte
 3
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Hele vis in pittige curry
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.