Dumplings met zoete aardappel en kastanjechampignons

Heb jij al eens zelf dumplings gemaakt? Echt een aanrader! Je kunt er speciale deeg voor kopen bij de toko die je alleen eventjes hoeft te ontdooien. In de tussentijd maak je dan een lekkere vulling, waarna je ze bakt in een beetje olie. Klaar is kees!
De dumplings met zoete aardappel en kastanjechampignons zijn echte smaakbommetjes want wat een heerlijke vulling is dit. Je snijdt de ingredienten van deze vulling zo klein dat het bijna een pasta wordt, en dan bak je het samen op. Daarna gaat er ongeveer één eetlepel vulling op de velletjes deeg en kun je ze al vouwen en bakken in olie. Ga jij het ook proberen? Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |