Empanada’s met Mexicaans gehakt

Empanada’s met Mexicaans gehakt


18 personen

Met dit receptje maak je het ultieme borrelhapje: empanada's. Het is een gevulde deegwaar die je bakt of frituurt. Vul de empanada's met Mexicaanse gehakt en geraspte cheddar kaas. Echt een super lekker hapje. Je kunt de pasteitjes ook vullen met kip of gewoon alleen met groente. Serveer ze lekker met wat ketchup en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.

Bereidingstijd: 45 min Wachttijd: 60 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Karen Buskens
  • Dick Booij
  • Cheryl.ngongui1
Empanada's met kip
 26
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Dudefood Dinsdag: Huisgemaakte empanada
 10
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Wraps met gehakt
 5
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Mexicaans gevulde courgette
 2
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Enchiladas met gehakt
 38
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.