Enchilada’s met kip, bloemkool en broccoli

Enchilada’s met kip, bloemkool en broccoli


4 personen

Het mooie van deze enchilada’s is dat ze heel gemakkelijk gemaakt zijn. Je hebt er in principe maar een paar ingrediënten voor nodig, maar je kunt ook lekker veel groente in de vulling van de wraps verwerken. Ik gebruik bloemkool, broccoli, kipfilet, tomatensaus en geraspte kaas als vulling voor de tortilla wraps. Lekker en simpel!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Domini Paardekooper
  • Joycelin Elsenaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.