Enchilada’s met kip, bloemkool en broccoli

Enchilada’s met kip, bloemkool en broccoli


4 personen

Het mooie van deze enchilada’s is dat ze heel gemakkelijk gemaakt zijn. Je hebt er in principe maar een paar ingrediënten voor nodig, maar je kunt ook lekker veel groente in de vulling van de wraps verwerken. Ik gebruik bloemkool, broccoli, kipfilet, tomatensaus en geraspte kaas als vulling voor de tortilla wraps. Lekker en simpel!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
BBQ Chicken Courgette BBQ Chicken Courgette
BBQ Cola kip BBQ Cola kip
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
  • Joycelin Elsenaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.