Engadiner nusstorte - recept

Ingrediënten
- snuf zout
- 250 gr suiker
- 50 ml water
- 300 gr walnoten, grof gehakt
- boter, om in te vetten
- bloem, voor het uitrollen
- 1 ei, losgeklopt
Deze Zwitserse walnotentaart is een feestje om te eten! De romige karamelvulling vormt een mooi contrast met het deeg. Het voordeel van de Engadiner nusstorte is dat hij behoorlijk lang houdbaar is, perfect om dus van tevoren te maken of om weg te geven als cadeautje.
Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: 60 min | Oventijd: 35-40 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |