Engadiner nusstorte - recept

Engadiner nusstorte - recept


Deze Zwitserse walnotentaart is een feestje om te eten! De romige karamelvulling vormt een mooi contrast met het deeg. Het voordeel van de Engadiner nusstorte is dat hij behoorlijk lang houdbaar is, perfect om dus van tevoren te maken of om weg te geven als cadeautje.
Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: 60 min | Oventijd: 35-40 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wouw52
Birchermuesli
 4
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Bircher muesli
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Rösti ovenschotel met gehakt
 33
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Rösti koek met paprika
 7
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.